De Clercq-Verstichel werd opgericht in 1983 door Carlo De Clercq en Liliane Verstichel. Het familiebedrijf werd in 2014 overgenomen door Nicolas en Laurence De Clercq. Anno 2018 zijn wij een gevestigde waarde in de verzekeringswereld en ontzorgen wij onze klanten met een team van 15 specialisten.

Door onze focus op bedrijven en zelfstandigen beschikken wij over veel knowhow. Gecombineerd met onze doorgedreven service en persoonlijk contact zijn wij ervan overtuigd dat wij over de juiste mix beschikken om klanten snel en op maat te servicen.

Wat mag u van ons verwachten?

  1. Wij starten met te luisteren naar uw behoeften
  2. Wij analyseren aan welke risico’s u wordt blootgesteld
  3. Wij adviseren helder met keuze uit verschillende mogelijkheden
  4. Wij screenen regelmatig en proactief uw dossier
  5. Wij brengen duidelijk in kaart waarvoor u wel en niet verzekerd bent
  6. Wij handelen uw schade vlot af

Kortom, wij ontzorgen u op verzekeringsvlak zodat u zich kan focussen op uw core business!

Join us!

Wij verliezen evenwel de voordelen van globalisering niet uit het oog. Om die reden maken bundelen wij onze krachten met 4 andere makelaars in de makelaarsgroepering B.BA, verspreid in Vlaanderen en Brussel (1 makelaar per provincie). In een wereld waarin alles neigt naar globalisering wint de klant veelal op gebied van efficiëntie of productperformantie maar verliest hij vaak het comfort van de persoonlijke en betrokken approach. B.BA wil zijn klanten het beste van beide werelden bieden.

We think global but we act local!